Bereid je beursbezoek voor

Bereid je beursbezoek voor

Kom jij naar HortiContact 2020? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid naar Evenementenhal Gorinchem komt! Zo kun jij het maximale rendement uit jouw beurbezoek halen. Hoe? Dat leggen wij je graag uit.

Allereerst is het natuurlijk handig om je te verdiepen in de aanwezige exposanten. Zo kun je voor je zelf goed bepalen welke stands je gaat bezoeken. Op de website van HortiContact vind je alle exposanten op een rijtje, met daarbij informatie over het bedrijf en worden er diverse innovaties verder uitgelicht. Verder vind je op de website de plattegrond van de beursvloer. Zo kun je eenvoudig de beste route uitstippelen.

Dit jaar vindt de bezoeker liefst drie kennistheaters op de beursvloer: op de begane grond de Soft Fruit Experience en op bovenverdieping Next Level het gelijknamige kennistheater en de KAS2030 NEWS Lounge, waar onder meer interessante debatten plaatsvinden. Neem voor de specifieke onderwerpen en tijden een kijken op de website van HortiContact.

Zorg er trouwens wel voor dat je je registratie voor het beursbezoek hebt afgerond. Zo ontloop je lange wachtrijen en kun je lekker snel de beursvloer op.

Meer weten? Kijk op www.horticontact.nl

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie