Relatiedag bij Anthura

24-05-2019    09:46   |    Goedemorgen

Relaties van Anthura krijgen vandaag een kijkje achter de schermen tijdens Anthura NXT. De dag gaat verder waar de jubileumviering vorig jaar ophield. De veredelaar laat zien hoe zij werkt aan de toekomst.

Anthura NXT bestaat dit jaar uit drie onderdelen. Bezoekers krijgen eerst een rondleiding door het nieuwe Research Center voor een uniek ‘kijkje in de keuken’. De winnaar van de TuinbouwOndernemersprijs 2019 geeft zo een indruk met welke technologieën en faciliteiten er gewerkt wordt aan de gerichte ontwikkeling van nieuwe rassen. De nieuwe soorten moeten aansluiten bij toekomstige marktbehoeftes en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid
De gespreksonderwerpen van vorig jaar, duurzaamheid en afzet, komen ook weer aan bod tijdens het NXT-programma. Als wetenschappelijk expert in strategisch portfolio management richt keynote-spreker Linda Kester zich op het creëren van overzicht en focus. Aansluitend is een interactieve sessie: wat verwachten de relaties van Anthura en wat wensen zij voor de toekomst? 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws