Deelname BBB verkiezingen van alle waterschappen

Deelname BBB verkiezingen van alle waterschappen

2023 wordt een spannend en veelbelovend jaar voor BBB, zo voorspelt de partij. Eerder zijn de lijsttrekkers van de 12 provinciale teams al gepresenteerd. En op 14 januari a.s. zal BBB de 21 lijsttrekkers van de 21 Waterschapskringen voorstellen en de 21 kandidatenlijsten presenteren.

Nadat in juni 2022 het BBB Bestuur besloot om mee te doen aan de verkiezingen van de Waterschappen op 15 maart 2023, is er veel water door de Nederlandse rivieren en beken gegaan. Onder leiding van een kernteam zijn gesprekken, veel gesprekken, gevoerd met mogelijke kandidaten.
 
“Het was kenmerkend dat BBB veel waardering en ondersteuning kreeg voor het besluit om mee te doen aan de Waterschapsverkiezingen", zo stelt Ad Baltus (bestuurslid en mede-verantwoordelijk voor de Waterschapsverkiezingen), "het water is noodzakelijk voor iedereen en zeker op het platteland. Dit resulteert nu in het feit dat we in alle Waterschapskringen met goede kandidaten meedoen."

Op 14 januari a.s. komen alle kandidaten samen in Nijkerk en zal BBB de lijsttrekkers presenteren. Ook zal er voor de kandidaten een campagne-uitleg en een Lagerhuisdebat plaatsvinden. Ad Baltus vervolgt: “Lijsttrekkers, kandidaten, campagneteams, iedereen staat in de startblokken, het wordt een mooie dag om samen te komen.”
 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie