Commercieel Directeur voor LetsGrow.com

Commercieel Directeur voor LetsGrow.com

LetsGrow.com heeft Marck Hagen aangesteld als Commercieel Directeur. De komst van een Commercieel Directeur bij LetsGrow.com is een logische stap gezien de groei die het bedrijf doormaakt. De afgelopen jaren heeft LetsGrow.com het personeelsbestand ruim zien verdrievoudigen en maken al meer dan 2000 telers wereldwijd gebruik van de slimme dataoplossingen die het bedrijf biedt. Met de komst van een Commercieel Directeur kunnen zij wereldwijd de sales- en marketingactiviteiten blijven professionaliseren en tegelijkertijd de klanten blijven bedienen met de service die zij gewend zijn.

De keuze van Marck om voor LetsGrow.com als zijn nieuwe werkgever te kiezen was zeer weloverwogen. Zoals Marck zelf vertelt: “De reden waarom ik bewust heb gekozen voor LetsGrow.com is ten eerste het team dat ik al kende via mijn vorige baan als Innovation Director bij Kekkilä-BVB, maar zeker ook door het portfolio dat bijdraagt in het verminderen van het gebruik van energie en grondstoffen door slimme beslissingsondersteuning vanuit data. Ik zie het als een uitdaging om onze klanten te helpen die stuk voor stuk aan mijn persoonlijk ideologie werken. Daarnaast is het een enorme kans om dit commercieel te ondersteunen, waardoor nieuwe innovaties financieel mogelijk worden. Dat is een combinatie van alle factoren waarin ik thuis hoor. Daarbij vind ik het belangrijk dat ik mezelf kan zijn bij een werkgever.”

De waardevolle gesprekken die Marck de afgelopen periode heeft gevoerd met het team en de bezoeken aan de Fruit Logistica beurs in Berlijn en HortiContact in Gorinchem hebben er toe bijgedragen dat hij de organisatie goed heeft leren kennen. “De afgelopen periode heb ik LetsGrow.com leren kennen als een innovatieve, dynamische en ambitieuze organisatie, met een hart voor data, en voor de teler.” Met zijn jarenlange ervaring in de sector en een relevant opgebouwd netwerk is Marck een waardevolle toevoeging aan het Management team van LetsGrow.com.

LetsGrow.com is ruim twintig jaar geleden opgericht als een spin-off van Wageningen University & Research (WUR). Via haar dataplatform MyLetsGrow levert LetsGrow.com slimme data gedreven oplossingen voor telers, adviseurs en investeerders wereldwijd. Met behulp van de nieuwste technieken zoals vision en Artificial Intelligence krijgen we inzicht in het meest optimale teeltproces en vinden we de missing link in een teeltstrategie. Onze specialisten trainen telers wereldwijd om het maximale uit de teelt te halen met behulp van data. Allemaal met maar één doel: het optimaliseren van hun resultaten. www.letsgrow.com.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie