Delphy ziet af van overname AgriFORCE

Delphy ziet af van overname AgriFORCE

Delphy Groep BV heeft besloten het proces van overname door AgriFORCE Growing Systems Ltd., in februari 2022 aangekondigd, te beëindigen. De aandeelhouders van Delphy Groep hebben geconcludeerd dat de samenwerking niet brengt wat ervan verwacht werd.

“De Delphy ’25 strategie is altijd leidend geweest bij dit overname proces. We komen tot de conclusie dat overname door Agriforce onvoldoende bijdraagt om onze strategie verder te ontwikkelen”, aldus CEO Delphy Groep BV Jacco van der Wekken.

“We hebben de laatste jaren als Delphy Groep een consistente groei in de markt met goede financiële resultaten laten zien. Daarmee hebben we een solide basis gelegd voor de doorgaande ontwikkeling van Delphy Groep. We geven die ontwikkeling op eigen kracht zelf verder vorm.”

Overigens sluit Van der Wekken niet uit dat er in de toekomst wordt samengewerkt met partners met wie we gezamenlijk Delphy, op basis van de strategie, verder kunnen uitbouwen. ”We voorzien een sterke groei de komende jaren. Er is wereldwijd een grote vraag naar de praktische kennis die Delphy met haar partners ontwikkelt en implementeert. Hierbij spelen consultancy, digitalisering, onderzoek & innovatie, Internationalisering, trainingen en projecten een leidende rol. “

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie