500 bezoekers banenmarkt in World Horti Center

500 bezoekers banenmarkt in World Horti Center

Op donderdag 15 februari organiseerde World Horti Center voor de tweede keer een banenmarkt in Westland. De markt werd om 13.00 uur geopend door directeur Puck van Holsteijn, op dat moment stonden bezoekers al te popelen om in gesprek te gaan met de aanwezige bedrijven. Met zo’n 500 bezoekers en ruim 80 deelnemende bedrijven was de banenmarkt een groot succes.

World Horti Center kijkt terug op een zeer geslaagde tweede editie van de banenmarkt. De markt trok zo’n 500 bezoekers aan, van studenten, tot werkzoekenden en geïnteresseerden. Verdeeld over twee verdiepingen van World Horti Center konden bezoekers in gesprek met ruim 80 deelnemende bedrijven uit allerlei sectoren. Zo waren onder andere bedrijven die opereren in de glastuinbouw, ict, zorg, techniek en retail aanwezig. Puck van Holsteijn, directeur World Horti Center kijkt terug op een geslaagde middag: "World Horti Center bruiste van de mensen. Ik heb veel enthousiaste reacties gehoord van zowel de aanwezige bedrijven als bezoekers. Zelf merkten we duidelijke verschillen met vorig jaar, zo was het bezoek diverser en de toestroom gedurende de middag beter. Ik kan daar alleen maar blij van worden."

Bij het aantrekken van bezoekers uit omliggende steden speelde UWV Haagladen een belangrijke rol. Ook verzorgde UWV verschillende workshops, stonden zij klaar voor een cv check en werd er meer informatie verstrekt over scholing en werken & leren trajecten. Dit zorgde voor een constante toestroom op het UWV plein. Dennis Hartman, adviseur werkgeversdienstverlening bij UWV Haaglanden vat samen: "Het was een mooie en waardevolle middag, dank aan een ieder die hier een bijdrage aan heeft geleverd. Wij hopen dat het voor veel bezoekers een eerste stap is geweest naar een mooie duurzame baan waarin zij hun talent kunnen laten zien. Daar doen we het uiteindelijk voor."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie