'Als kleine club wonnen we de Champions League'

'Als kleine club wonnen we de Champions League'

Eerder dit jaar won Stolk Brothers de Tuinbouw Ondernemersprijs. Op het Instagramaccount van de jaarlijkse tuinbouwonderscheiding blikken de ondernemers nog een keer terug.

“Alsof we als kleine club de Champions League hebben gewonnen.” Dat is het gevoel dat overheerst bij de Stolk Brothers, nu ruim een maand na het winnen van de Tuinbouw Ondernemersprijs. David Stolk: “De Tuinbouw Ondernemersprijs is een ontzettend gewaarde prijs merken we, zeker nu we ‘m gewonnen hebben. We zijn echt overladen met felicitaties en taarten, er kwamen zelfs een patatkraam en een rijdende smoothiebar langs met lekkere hapjes voor het hele team. Vakgenoten en leveranciers zijn erg trots, en ook bij onze vaste medewerkers leeft het heel erg. Het winnen geeft echt een boost aan je team en bedrijf.”

David: “Ook kwam er een groep aan journalisten bij ons langs van onder andere de Volkskrant, Algemeen Dagblad en het ANP. Met ons eerlijke verhaal hopen we zo ook de positieve kant van de Nederlandse tuinbouw te hebben belicht, en te laten zien dat we aan een heel belangrijke thema’s werken. Zo willen we dat de beeldvorming over onze sector bij de journalisten, en dus ook hun publiek, eerlijk en waarheidsgetrouw is. Zeker met de verhalen de laatste tijd van bijvoorbeeld Klaas Knot, Frans Timmermans en Arjan Lubach, moeten we ons verhaal blijven vertellen en een tegengeluid geven.”

Een Engels warenhuis, waar de exclusieve anthuriums van Stolk Brothers al jaren worden verkocht, bracht, naar aanleiding van het winnen van de prijs, ook een bezoek aan Stolk Brothers afgelopen maand. Zo konden ze met eigen ogen zien hoe David en Pieter de planten duurzaam en biologisch telen in hun kas in Bergschenhoek. Stolk Brothers zal de komende periode, met steun van de Tuinbouw Ondernemersprijs, diverse journalisten uitnodigen om vooral eens langs te komen.
 

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie