Joyce Lansbergen gast bij Goedemorgen Nederland

Joyce Lansbergen gast bij Goedemorgen Nederland

Joyce Lansbergen van LG Flowers was vorige week te gast bij het tv-programma Goedemorgen Nederland. Ze vertelde over het boek ‘de kracht van de ondernemersdochter’, waaraan zij meewerkte.

"Af en toe mag ik dingen doen die zo tof zijn! Dan voel ik mij echt uitverkoren en bevoorrecht", zo laat Lansbergen op LinkedIn weten. "Vanochtend was zo’n uniek moment: Ik mocht te gast zijn in Goedemorgen Nederland. Super tof om, letterlijk, een kijkje achter de schermen te krijgen in een hele andere business. Wat een teamwork is er voor nodig om een tv programma te kunnen maken. Ieder met zijn eigen specialisme wordt daar in zijn of haar kracht gezet. Drie uur lang zag ik mensen binnen het team schakelen om er voor te zorgen dat het programma zo goed mogelijk verliep."

Lansbergen geeft aan zich vanaf minuut één zeer welkom en verzorgd te voelen. "Het was een gezellige ochtend waarin ik kon doen waar ik goed in ben: praten over mijn passie. Vanochtend mocht ik praten over het opgroeien als ondernemersdochter en het boek dat hierover geschreven is ‘De kracht van de ondernemersdochter’. Het blijkt namelijk, dat wist ik eerder ook niet, dat je dankzij de opvoeding in een ondernemersgezin bezit over een aantal skills die je later veel kunnen brengen, wanneer je er bewust van ben. Het is echt een eer dat Marcella Bos - Kooyman en Heidi Los - Vis de schrijfsters van het boek, mij dit toevertrouwde en ik vond het heel bijzonder om zo, via tv, te vertellen over hun mooie en zo herkenbare boek ‘de kracht van de ondernemersdochter’!"

Kijk de uitzending van vrijdag 16 december hier terug

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie