Zes nieuwe trostomaten

Zes nieuwe trostomaten

Harvest House introduceert de Pearls of Taste, fijne trostomatentypes vol van smaak. De Pearls of Taste zijn verkrijgbaar in zes soorten. Harvest House lanceert de tomatenlijn en de stijlvolle verpakking op de Fruit Logistica in Berlijn van 8 tot en met 10 februari 2023.

De Pearls of Taste zijn verkrijgbaar in zes soorten: Sweet Pearl, Roma Pearl, Petit Pearl, Red Pearl, Dolce Pearl en Primo Pearl. "De trostomaten zijn dagvers en direct van de bron. Onze telers gaan voor de beste kwaliteit en selecteren de mooiste trossen die zorgvuldig worden verpakt. Want alleen de beste tomaten mogen zich Pearls of Taste noemen", aldus Harvest House.

De trostomaten zijn de beste in hun soort, zo laat de telerscoöperatie weten. De Sweet Pearl is een volle en zoete cherry trostomaat. De Roma Pearl is een smaakvolle cocktail pruim trostomaat. De Petit Pearl is een intens zoete mini cherry trostomaat. De Red Pearl is een dieprode cocktail trostomaat. De Dolce Pearl is een aromatische pruimcherry trostomaat. De Primo Pearl valt op door haar uiterlijk: het is een mini San Marzano type met een volle smaak.

"We lanceren de tomatenlijn op de Fruit Logistica in Berlijn van 8 tot en met 10 februari. Onze stand vind je in hal 3.2, stand D-11. De Pearls of Taste zijn beschikbaar vanaf ca. week 12. Wil je meer weten over deze bijzondere tomaten? Kijk dan op www.harvesthouse.nl/pearls-of-taste."

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie