Opening Van der Ende in Canada druk bezocht

Opening Van der Ende in Canada druk bezocht

Na maanden van voorbereiding is de Canadese vestiging van Van der Ende Group afgelopen vrijdag officieel geopend. Hoewel de vestiging in Kingsville al sinds afgelopen zomer operationeel was, was dit toch een bijzonder moment in de geschiedenis van het Nederlandse familiebedrijf. De opening werd bijgewoond door een groot aantal genodigden en zowel de Nederlandse directie als het Canadese managementteam waren aanwezig. Hiermee werd de twee-eenheid van de twee vestigingen nog eens extra benadrukt.

Naast de uitgebreide lunch, kregen de genodigden ook een rondleiding en uitleg over een belangrijk deel van het gevoerde productassortiment. Brock Herman, General Manager Canada, presenteerde het brede scala aan producten en diensten: “Het is mooi om te zien hoeveel interesse en vraag er is voor onze producten. Dat geldt voor zowel onze handelsproducten als voor onze eigen water- en klimaatsystemen, zoals de Kathari UF en de Airmix. Daarnaast ontvangen we veel positieve reacties, omdat wij veelal direct uit voorraad pompen en regelaars kunnen leveren.”

Lex van der Ende, CEO Van der Ende Group: “We zijn bijzonder trots op iedereen die de afgelopen periode mee heeft geholpen met het opzetten van deze vestiging. Zonder al die positieve inzet zouden we hier nu niet staan. En we zijn ervan overtuigd dat we als Van der Ende Group Canada direct waarde toe kunnen aan de Noord-Amerikaanse markt. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving, pompen, frequentieregelaars, watersystemen zoals UF en HPRO en luchtbehandelingssystemen zoals Airmix, kunnen we al onze bestaande en nieuwe klanten voorzien van het juiste advies en service.”

Canadian Greenhouse Conference
Verder maakte Van der Ende Group bekend dat zij aanwezig zullen zijn op de Canadian Greenhouse Conference. Dit evenement is een belangrijk trefpunt voor kwekers, investeerders, leveranciers en onderzoekspartners. "We zijn enthousiast over deze kans om onze bestaande en potentiële klanten te ontmoeten en nog meer te leren over de specifieke behoeften en uitdagingen van de Canadese markt," zei Micha van Nieuwkerk, COO Van der Ende Group.

Op de beurs heeft Van der Ende Group een moderne stand waar enkele van haar innovatieve producten worden tentoongesteld. De standbemanning bestaat uit zowel Nederlandse als Canadese collega’s. En ook het managementteam zal aanwezig zijn om de bezoekers en geïnteresseerden in Van der Ende Group Canada te verwelkomen. “Dit is een uitstekende gelegenheid voor ons om de veelzijdigheid en kwaliteit van onze producten en diensten te tonen,” voegde Brock Herman toe.

Het bedrijf nodigt iedereen uit om hun stand te bezoeken tijdens de Canadian Greenhouse Conference op standnummer 3006. “Dit wordt een fantastische kans om in direct contact te komen met experts uit de tuinbouw en om de producten en diensten te ervaren die Van der Ende Group te bieden heeft,” concluderen trouwe Nederlandse en Canadese klanten.

Met de recente succesvolle opening en de aanstaande deelname aan de Canadian Greenhouse Conference, zet Van der Ende Group Canada een belangrijke stap in haar strategie voor uitbreiding en consolidatie in de Noord-Amerikaanse markt.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie