Nieuwe ambassadeur groenten Hoogstraten

Nieuwe ambassadeur groenten Hoogstraten

Would Be Chef Sven Ornelis is de laatste tijd druk bezig geweest in zijn keuken, en dat allemaal voor een ‘secret project’; het ontwikkelen van nieuwe recepten. En dat met de lekkere tomaten en andere gezonde groenten van de telers van Coöperatie Hoogstraten. De komende maanden zal hij regelmatig een nieuw recept delen op zijn website en op de socials. "Maar vandaag is extra speciaal, want we mogen officieel aankondigen dat hij de nieuwe ambassadeur is van onze groenten!"

Hoogstraten staat bekend om haar aardbeien, zowel in binnen en buitenland. "Maar we hebben nog zoveel meer waar we trots op zijn. Denk alvast aan een heel breed aanbod in tomaten, van salade tot saus, van snack tot barbecue, overal is een tomaatje voor te vinden. Maar ook paprika’s, snackpaprika’s, komkommers en snackkomkommers ontbreken niet in ons assortiment."
Voor Sven is dat geen nieuws: “Ik kende Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten. Het was ook Roger die me in contact bracht met deze sympathieke telers, en toen mij gevraagd werd of ik de ambassadeur van de heerlijke verse groenten wou worden, zag ik dat meteen zitten.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie