Claim jouw plek op de poster van 2023!

Claim jouw plek op de poster van 2023!

Nog een paar weken en dan barst het nieuwe Formule 1-seizoen weer los. Gaat Max Verstappen opnieuw voor de titel, hoe gaat nieuwkomer Nyck de Vries het doen en is Lewis Hamilton nog in staat een comeback te maken? Het belooft een spannend seizoen te worden. Net als vorig jaar maakt Holland Hortimedia, uitgever van o.a. Goedemorgen en Hortibiz Newsradio, een speciale Horti Grand Prix Poster! Op HortiContact is gisteren de inschrijving voor deelname gestart. Doe je ook (weer) mee?

Op de poster, die er dit jaar weer iets anders uitziet, is het volledige wedstrijdschema te zien en kunnen bij elke race de nummers 1, 2 en 3 worden ingevuld. Mooi om op het bedrijf of thuis op te hangen en het F1-seizoen nog meer te beleven. Op de poster is bovendien ruimte voor bedrijven die zichzelf in de spotlight willen zetten. Claim jou eigen raceauto of vlag en zorg dat je prominent zichtbaar bent op de poster.

De poster wordt in grote oplage gedrukt en wordt onder andere meegezonden met KAS Magazine. Sponsors ontvangen bovendien exemplaren om zelf te verspreiden. Horti Grand Prix zal gedurende het seizoen op verschillende manieren worden geladen op Goedemorgen en Hortibiz Newsradio voor een optimale racebeleving. Meer daarover volgt later.

Wil jij ook het hele jaar schitteren op de Horti Grand Prix poster? Wees er dan sneller bij dan Max en meld je aan via aad@hollandhortimedia.nl of teken vandaag of morgen in bij onze race hostess, die rondloopt op HortiContact. Maar let op: vol=vol!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie