Geslaagde Horti Experience

Geslaagde Horti Experience

Al weer voor de achtste keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor in 's-Gravenzande voor deelname aan de Horti Experience. Het internationale kennisevent vond dit jaar plaats van maandag 26 tot en met vrijdag 30 september 2022. Gedurende een 5-daagse training lag de focus op kennisuitwisseling en de implementatie van de strategie 2023-2025 van Royal Brinkman.

Naast de exportafdeling in Nederland bestaat het internationale Royal Brinkman team uit ruim 160 medewerkers. Na het coronatijdperk was het voor iedereen fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten in deze ambiance.

Gedurende 5 dagen volgden de deelnemers uit de 13 vestigingslanden diverse presentaties en workshops. Deze werden verzorgd door de specialisten van de zeven thema's teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en serviceartikelen.

Het doel van de Horti Experience is om kennis te nemen van de strategische ontwikkelingen binnen Royal Brinkman, meer kennis te verkrijgen over het productassortiment, de plannen voor 2023 te formaliseren en kennis uit te wisselen tussen de Royal Brinkman medewerkers.

Vol inspiratie en geladen met nog meer kennis en vaardigheden zijn de internationale medewerkers klaar en gemotiveerd om de plannen voor volgend jaar vanuit de eigen vestigingen te realiseren. Hiermee geeft Royal Brinkman invulling aan haar local-for-local strategie om daarmee de lokale klanten optimaal te kunnen bedienen. Royal Brinkman kijkt terug op een zeer geslaagde Horti Experience.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!