Tomatenkwekerijen gaan verder als één bedrijf

Tomatenkwekerijen gaan verder als één bedrijf

Van Adrichem Kwekerijen en Van Marrewijk Tomaten gaan vanaf heden samen verder als één gezamenlijke onderneming. Beide tomatenkwekers zorgen met deze fusie voor een goed fundament om samen vanuit een nieuwe organisatie verder te kunnen groeien. De bundeling van de twee bedrijven levert een nieuw bedrijf op met een teeltareaal van ruim 62 ha voor de teelt van grove trostomaten.

Van Adrichem Kwekerijen is gevestigd in Steenbergen en Westdorpe en Van Marrewijk Tomaten is gevestigd te Dinteloord. Door de samenvoeging ontstaat er een robuuste organisatie waarin de professionaliteit toeneemt. Bovendien zorgt de krachtenbundeling voor een nieuwe impuls en groeimogelijkheden voor de directieleden en medewerkers.

De toekomstige directie zal worden gevoerd door Jan van Marrewijk, Twan van Marrewijk, Sjoerd van Adrichem en Loek van Adrichem. De komende periode zullen de directieleden gebruiken om de taakverdeling te verfijnen, de bedrijven goed te laten integreren en de processen te optimaliseren. Het belangrijkste is dat directie en medewerkers van beide bedrijven nu van elkaars expertises gebruik maken en markttechnisch hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Vanuit de reeds jarenlange samenwerking tussen deze bedrijven kent men elkaar reeds lange tijd. Dit zowel vanuit de telersvereniging en SAMAX waarvan men beide aandeelhouder is, als vanuit een vriendschappelijke basis. Hieruit is de overtuiging ontstaan dat zij in elkaar de juiste partners hebben gevonden.

 
(Foto v.l.n.r: Jos van Adrichem, Stijn van Marrewijk, Twan van Marrewijk, Bas van Adrichem, Rob van Adrichem, Sjoerd van Adrichem, Jan van Marrewijk en Loek van Adrichem)

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie