Force Group in nieuwe vuisten gekomen

Force Group in nieuwe vuisten gekomen

Ron van der Helm en Barry de Bruin voeren per 1 Januari 2022 de directie over de Force Group. Per deze datum hebben ze, na een lange en degelijke voorbereiding, Force Greenhouse Demolition BV en Force Renovatiesloop BV overgenomen van Jan Olsthoorn jr.

Door de mix van uitvoerend e?n operationeel leiderschap over de afgelopen 7 jaar, plus de doortastende inzet van het Force-team, groeide het bedrijf uit naar een van de belangrijkste spelers binnen de glastuinbouw-sloop en herontwikkelingsmarkt van onroerend goed. Hierdoor heeft Jan er alle vertrouwen in dat het voeren van de directie en de overname door Ron en Barry goed zal gaan landen bij de klanten.

Jan Olsthoorn jr. gaat zich full time bezighouden met het verder ontwikkelen van zijn onroerend goed-activiteiten.

De nieuwe eigenaars van Force Group, leggen uit dat partner Ron, al 25 jaar actief is binnen de glastuinbouw-sloop in een operationele rol. Daar liggen Ron zijn krachten, het slimmer slopen wordt op deze wijze in de praktijk gebracht. De 'roots' van partner Barry liggen eveneens in het Westland en hij is sterk in het interne reilen en zeilen van de onderneming. De groei van de Force Group in de afgelopen 7 jaar is duidelijk een combinatie van een sterk team en het ondernemerschap.

De afgelopen jaren is dit Force-team hard aan de slag gegaan met de succesvolle uitbouw van de bedrijven Force Greenhouse Demolition BV en Force Renovatiesloop BV. Niet geheel zonder resultaat. "Er staan twee prachtige bedrijven die een breed scala aan diensten leveren voor klanten die actief zijn in de glastuinbouw en in de herontwikkeling van onroerend goed", volgens Jan Olsthoorn jr.

"Dat de klant centraal blijft staan, de klus op tijd wordt opgeleverd en wij actief bezig blijven met circulaire waarden, zorgt ervoor dat het Force Team voor elke uitdaging of opdracht een passende oplossing heeft", vertelt Barry de Bruin. "…en een goed resultaat levert" vult compagnon Ron van der Helm aan.

Medio 2022 opent ook de Franse vestiging van Force Group officieel. Met een lange en degelijke voorbereiding is de vestiging in Frankrijk in zicht. 'Force Group France' is de eerste stap in Europa voor de groep. De nieuwe ondernemers zijn ambitieus en gaan ervan uit dat het zeker niet de laatste zal zijn.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v