Start priority booking Fruit Attraction 2024

Start priority booking Fruit Attraction 2024

De inschrijving voor deelname aan de internationale groente- en fruitbeurs Fruit Attraction Madrid 2024 is officieel geopend voor deelnemers van de 2023-editie. Tot en met 22 februari hebben zij de mogelijkheid zich te registreren voor deelname met gebruikmaking van 'priority booking'.

Voor de terugkerende exposanten die hun aanvraag indienen en de reserveringskosten betalen, biedt priority booking de kans om hun locatie en oppervlakte te vernieuwen of wijzigingen aan te vragen. De deadline voor priority booking is 22 februari 2024.

Voor deelnemers die de deadline voor priority booking niet halen of die nieuwe exposanten zijn, worden aanvragen vanaf 23 februari 2024 verwerkt op basis van 'first-come, first-served'. Voor deze groep en geïnteresseerden is de deelnamegids van Fruit Attraction Madrid 2024 direct op te vragen via Deelnamegids van Fruit Attraction Madrid 2024 of via de website van Fruit Attraction Madrid 2024 te downloaden.

De 16e editie van Fruit Attraction Madrid, georganiseerd door IFEMA en FEPEX, zal plaatsvinden van 8 tot 10 oktober 2024 in Madrid, Spanje. Met een toename van 16% in professionals en een groei van 10% in exposanten en oppervlakte tijdens de vorige editie, heeft Fruit Attraction zich gevestigd als hét referentie-instrument voor de wereldwijde marketing van fruit en groenten. Met segmenten als verse producten, innovatie & technologie en logistiek voor vers voedsel, biedt Fruit Attraction Madrid een platform voor alle professionals in de sector en positioneert zich als de toonaangevende beurs voor innovatie en handel in de wereldwijde markt voor fruit en groenten.

Belangrijke cijfers van Fruit Attraction 2023:

  • 103.868 professionals uit 145 landen
  • 2000 exposanten uit 56 landen
  • 64.400 m2, verdeeld over 9 hallen
  • 700 grote kopers uit 66 landen

Naast individuele deelname bieden Holland Fresh Group en Vlam all-inclusive concepten aan voor deelname respectievelijk aan het Nederlandse of het Belgische paviljoen, vanaf 9m2. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Muriel Halling (HFG) of Nele Avermaet (Vlam). Voor informatie en ondersteuning met betrekking tot Fruit Attraction Madrid kunnen individuele deelnemers en anderszins geïnteresseerden kosteloos terecht bij het kantoor van Ifema Madrid voor de Benelux, Intraservice BV.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie