Rijk Zwaan presenteert 'Freshly Forward'

Rijk Zwaan presenteert 'Freshly Forward'

‘Freshly Forward, from Foundation to Future’ is het thema dat Rijk Zwaan kiest voor het aanpakken van de uitdagingen van vandaag de dag. Met en voor ketenpartners in de AGF-categorie biedt het groenteveredelingsbedrijf oplossingen die de sleutel vormen om aan de huidige vraag te voldoen. Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn van 8-10 februari 2023 zijn deze robuuste, veerkrachtige oplossingen en inspirerende innovaties te zien.

In deze onzekere tijden is het belangrijk om de basis op orde te hebben. Om hiervoor een stevig fundament te leggen, brengt Rijk Zwaan haar kernkracht samen: robuuste, veerkrachtige en betrouwbare oplossingen voor verse groenten. Een voorbeeld is het assortiment nieuwe tomatenrassen met een unieke hoge resistentie (HR) tegen het Tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV). Een ander voorbeeld is Alzamora RZ, een hoogwaardige rode paprika voor de glastuinbouw die ook bij lagere temperaturen buitengewoon goed presteert. En de oplossingen van Rijk Zwaan gaan verder dan groenterassen alleen. Ook brengt het bedrijf bijvoorbeeld retailers en telers bij elkaar voor het waarborgen van de beschikbaarheid van verse groenten.

Ondertussen biedt het online consumentenplatform Love My Salad heerlijke receptideeën om mensen te helpen betaalbare maaltijden met veel groenten te bereiden. Zo blijft Rijk Zwaan consumenten inspireren om gezonde voedingskeuzes te maken, ook in economisch moeilijke tijden.

Fresh Future
Naast oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen, blijft Rijk Zwaan inspirerende innovaties op de markt brengen die nieuwe keuzes voor een ‘Fresh Future’ stimuleren. De nieuwkomer is de unieke snackpaprika Tatayoyo. Deze paprika zit boordevol smaak en roept vanaf de eerste hap een gevoel van tropische avonturen op. Ondertussen valt de Marmande vleestomaat Tafury RZ op door zijn onweerstaanbare smaak en aantrekkelijk uiterlijk. Deze en nog veel meer voorbeelden zijn te zien in Berlijn. Kom alles te weten over ‘Freshly Forward, from Foundation to Future’ op de Fruit Logistica 2023 (Hal 1.2, D-13). Bezoekers zijn ook welkom in het Rijk Zwaan Retail Center in Berlijn - de plek voor retailinspiratie en consumentenonderzoek, speciaal ingericht om innovaties voor de AGF-categorie te presenteren.

'Freshly Forward, from Foundation to Future' wordt ook het thema van de andere Europese evenementen van het bedrijf in 2023, onder andere in het Trial Center Hydroponics in Fijnaart (week 5) en de Winter Open Field Days e-vent in Spanje (week 7). Woon deze evenementen bij of neem contact op met Rijk Zwaan om inspiratie op te doen voor hoe je toekomstige uitdagingen kunt aanpakken!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie