Dirk verlaagt prijs van honderden producten

Dirk verlaagt prijs van honderden producten

Discountformule Dirk van den Broek verlaagt de prijzen van honderden producten én stelt tegelijkertijd een prijsplafond in tot het einde van het jaar. Het prijsplafond betekent dat de prijzen van deze producten tot het einde van het jaar minimaal zo laag blijven of nog verder dalen. Het gaat hierbij om dagelijkse boodschappen van huismerken en A-merken zoals brood, koffie, zuivel, baby- en verzorgingsproducten. Nadat Nederlanders ruim een jaar lang geconfronteerd werden met piekende inflatiecijfers, lijken die nu terug te lopen. Tijd voor koopkrachtherstel én het tegemoetkomen van de consument, zo redeneert Dirk.

Dirk werd in het afgelopen jaar al veelvuldig tot goedkoopste supermarkt uitgeroepen door onder meer de Consumentenbond en zeer recent opnieuw door het consumentenprogramma Kassa. Waar tegemoetkoming van de overheid voor koopkrachtherstel op boodschappen uitblijft én zelfs de BTW-afschaffing op groente en fruit uit de kabinetsplannen mogelijk uit de kabinetsplannen verdwijnt, komt de supermarkt zelf in actie.

Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek: “We willen bij Dirk van den Broek niet dat mensen meer betalen dan nodig is en door zelf extreem scherp op onze kosten te letten, zijn we in staat de prijzen zo laag mogelijk te houden. Door nu de belofte aan onze klanten te maken dat de prijzen van deze producten de rest van het jaar de laagste prijs hebben, geven we een tegengeluid aan de steeds duurder wordende eerste levensbehoeften.”
 
Keuzes betalen zich uit
Vorige maand wees TV-programma Kassa uit dat Dirk het goedkoopste boodschappenmandje met alledaagse producten heeft. De garantie voor de laagste prijs kan de supermarktformule waarborgen door radicale keuzes te nemen. Zo is Dirk halverwege vorig jaar bijvoorbeeld gestopt met tv-reclame. Een gewaagde keuze om grip te houden op uitgaven, zodat er minder externe kosten op het bordje van de consument komen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie