'Boeren en tuinders pakken uit met Kerst': doe je mee?

'Boeren en tuinders pakken uit met Kerst': doe je mee?

Vorig jaar genoten vele duizenden mensen, van jong tot oud, van het platteland in kerstsfeer. Bestuurders en leden van LTO Noord organiseerden onder andere verlichte trekkeroptochten, boerderijenroutes en streekproductenroutes. Vorige week is LTO Noord gestart met de voorbereidingen voor ‘Boeren en tuinders pakken uit met Kerst 2022’ met een goedbezochte online informatiebijeenkomst.

Vele duizenden mensen genoten vorig jaar van 'Boeren en tuinders pakken uit met kerst'. Boeren en tuinders door het hele land zorgden voor een lichtpuntje, dit deden zij met sfeervol verlichte boerderijen, trekkeroptochten langs verzorgingsinstellingen, drive thru’s door stallen en kassen en verkoop van streekproductpakketten.

Wil jij ook dit jaar een activiteit organiseren? Het is vanaf nu mogelijk om je activiteit bij LTO aan te melden via het aanmeldformulier.

"Ook als nog niet helemaal duidelijk is wat en hoe je het gaat organiseren vinden we het fijn als je je aanmeldt. Zo hebben wij in beeld dat je interesse hebt om iets te organiseren en zorgen wij ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van informatie, communicatie en hulp die beschikbaar is. Aanmelden van activiteiten kan tot 7 november. Kijk voor meer informatie ook op www.ltonoord.nl/boerenentuinderspakkenuitmetkerst

Deze publieksacties worden gefaciliteerd vanuit het programma ‘Interactie met de samenleving’ van LTO Noord. Dit programma draagt bij aan de verbinding met de samenleving en maakt zichtbaar wat boeren en tuinders doen voor ons allemaal.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie