Barry Paf, Alain Clark en meer op Floriade!

Barry Paf, Alain Clark en meer op Floriade!

Floriade in Almere is open t/m 9 oktober. Kom nu het nog kan genieten van tuinen vol inspiratie en innovatie op de Expo. Met vernieuwing, lekker eten, een te gék, groen kinderprogramma en een gevarieerde programmering zoals concerten van topartiesten. Het is nu of nooit, zo laat de organisatie weten.

Flower Power Party op zaterdag 1 oktober
Kom zaterdag 1 oktober meefeesten met de Floriade Flower Power Party. Met muziek, een photobooth, special acts en heel veel bloemen! Na een voorprogramma door de Flower Power coverband onder leiding van Alex Manuputty, neemt Radio-dj Barry Paf van 100%NL je mee terug in de tijd met sounds van bands als Jefferson Airplane, The Velvet Underground, CCR en natuurlijk The Beatles. Gegarandeerd de voetjes van de vloer dus in The Green House. Iedereen die op 1 oktober in een Flower Power outfit naar Floriade komt, krijgt voor €5,- toegang tot het park én de Flower Power Party. Kom je op 1 oktober in Flower Power outfit aan de kassa van de Expo? Dan krijg je voor slechts €5,- de hele dag toegang tot Floriade.

Grootouderdag op zondag 2 oktober
In Italië wordt de belangrijke familieband tussen grootouder en kleinkind al jaarlijks gevierd. Dit jaar kan je het ook in Nederland vieren! Bij het Italië paviljoen op Floriade zijn namelijk allerlei activiteiten voor grootouders en hun kleinkinderen: van bloemstukjes maken tot luisteren naar een verhaal verteld door Gerda Lenten-Havertong. Kom dus op zondag 2 oktober naar Floriade! Kinderen t/m 12 jaar hebben deze dag gratis toegang. Bestel de entreetickets via floriade.com/korting met de promocode KIDS22.

Concert Ruben Anthony op zaterdag 7 oktober
De Almeerse R&B artiest Ruben Anthony werd succesvol in 2006 toen zijn eerste single ' Be My Lady' op nummer 5 in de Oostenrijkse charts binnenkwam. Er volgde een tour met Enrique Iglesias en hij schreef ook twee songs voor the musical Carmen Cubana. In Nederland speelde hij ook in de RTL4 serie 'Meisje van Plezier' samen Angela Schijf and Holy Brood.

Klassiek op Zondag
In de reeks Klassiek op Zondag passeerden bij Floriade reeds vele grote namen. De laatste twee zondagen van Floriade zijn er nog topacts geprogrammeerd. Op 2 oktober geniet je van een concert van internationaal slagwerksolist Dominique Vleeshouwers. Hij is winnaar van de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs in 2020 als eerste slagwerker, winnaar van de eerste prijs, persprijs en publieksprijs van de TROMP international percussion competition 2014. Dominique Vleeshouwers staat bekend om zijn veelzijdigheid en zijn unieke performance, en het maken van out-of-the-box producties. Op 9 oktober kan je luisteren naar de Koninklijke Militaire Kapel, die je kent van militaire ceremonies en staatsaangelegenheden. Het is de oudste kapel van Nederland en zij spelen zowel origineel repertoire als eigen versies van klassieke en filmmuziek. Tijdens het concert wisselen diverse stijlen elkaar af, van modern tot klassiek.

Concert Alain Clark op 8 oktober
Een uur lang staat de zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren op de Vriendenloterij Main Stage bij Floriade. Alain Clark heeft op vrijwel alle grote festivals gestaan en hij heeft meerdere theatertours op zijn naam staan. Op dit moment werkt hij aan nieuw materiaal. Met een flinke rij hits op zak als 'This Ain't Gonna Work', 'Hold On', 'Love is everywhere', 'Back in my World' en het ontroerende duet met zijn vader 'Father and Friend' is Alain dé ideale afsluiter van je bezoek aan Floriade. Dat wil je niet missen!

(Foto: Cornelie Tollen)

Bron: Goedemorgen

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!