Start inschrijving tweede editie banenmarkt WHC

Start inschrijving tweede editie banenmarkt WHC

Na een succesvolle eerste banenmarkt in 2023 organiseert World Horti Center een tweede editie op donderdag 15 februari 2024. De banenmarkt is onderdeel van de Talentweek waarin World Horti Center haar deuren openzet voor iedereen, van primair en secundair onderwijs tot MBO, HBO, WO studenten en werkzoekenden. De banenmarkt is een belangrijk onderdeel van de week waarbij iedereen uit de regio en ver daarbuiten welkom is. Inschrijving voor bedrijven is geopend.

Vorig jaar organiseerde World Horti Center voor het eerst een banenmarkt, deze werd beschouwd als zeer succesvol. Er waren ruim 80 bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig, van glastuinbouw tot zorg, retail en transport. Dit aanbod trok honderden bezoekers naar de banenmarkt. World Horti Center gaat er dan ook vanuit dat de tweede editie minstens net zo succesvol gaat worden. Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist bij World Horti Center zegt hierover: "Vorig jaar waren er bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig, dit zorgde voor een brede toestroom van publiek. Daar gaan we dit jaar ook weer voor. Onder andere de samenwerking met UWV Haaglanden maakt dat er veel mensen op de banenmarkt afkomen. Daarnaast mikken we dit jaar nog meer op MBO, HBO en WO studenten." Om het aanbod aan bedrijven zo breed mogelijk te maken kunnen naast de bedrijven die participeren in het kennis- en innovatiecentrum, ook externe bedrijven zich aanmelden voor de banenmarkt. "De eerste 30 inschrijvingen zijn al binnen, maar er is nog ruimte voor veel meer bedrijven uit allerlei sectoren. Een groter aanbod zorgt voor een goede toestroom van geïnteresseerde bezoekers", aldus Nederpelt.

Inschrijvingen banenmarkt geopend
De banenmarkt vindt plaats op donderdag 15 februari van 13.00 tot 16.00 uur in World Horti Center in Naaldwijk. Inschrijven kan via deze link.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie