HS Tuinbouw Service verwelkomt nieuwe klanten

HS Tuinbouw Service verwelkomt nieuwe klanten

Op de Dag van de Tuinbouw in World Horti Centre onthulde Burgermeester Bouke Arends van Westland het door Holland Hortimedia ontwikkelde, nieuwe logo en huisstijl van HS Tuinbouw Service. Vlak voor de jaarwisseling was er meer positief nieuws te melden vanuit het bedrijf, dat de klanten overneemt van Kasonderhoud Twente.

Na meer dan 30 jaar in de kassenbouw en tuinbouwtechniek stopt Kasonderhoud Twente (ook wel bekend als Beekenkamp Construction Services) met haar dienstverlening. Eigenaar Jack Beekenkamp gaat per januari 2023 een nieuwe uitdaging aan. HS Tuinbouw Service laat weten dat zij de werkzaamheden van Kasonderhoud Twente zal voortzetten.
 
HS Tuinbouw Service draagt zorg voor alle dienstverlening omtrent kassen. In het team van 50+ gecertificeerde medewerkers heeft het bedrijf voor alle werkzaamheden aan kassen wel één of meerdere specialisten in huis. "Onderhoud en snel repareren van schades vinden we erg belangrijk. We staan dus altijd snel voor u klaar. Dit is één van de kernpunten in ons beleid. Doordat we alle machines en specialisten in eigen huis hebben, maken we deze belofte al jarenlang ruim 25 jaar waar. In geval van grootschalige schade, staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Omdat iedere minuut telt, garanderen we een expert op locatie binnen 24 uur. We nemen de gegevens van uw kas dan op waarna u er zeker van kunt zijn dat wij een eventuele reparatie snel zullen starten. Zo kunnen we gevolgschade voorkomen!"

Welkomstactie
Om de nieuwe klanten welkom te heten, biedt HS Tuinbouw Service een kosteloze kasinspectie aan. "Tijdens deze inspectie zal één van onze uitvoerders uw kas nalopen aan de hand van een checklist van de verzekeringsmaatschappij. Zijn bevindingen verwerken we vervolgens in een overzichtelijk rapport dat we naar u opsturen. Zo bent u binnenkort volledig op de hoogte van de staat en de kwetsbare plekken van uw kassen. U kunt dan een gericht onderhoudsplan opstellen. Uiteraard helpen wij u hier graag bij!"

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie