Zes miljoen gratis snacktomaatjes!

03-08-2018    08:40   |    Goedemorgen

Greenco in Honselersdijk speelt voor Oprah Winfrey, maar in plaats van auto's geeft het bedrijf snacktomaatjes weg. Zes miljoen, om precies te zijn!

Er is zoveel zon in Nederland dat de rode gezondheidsbommetjes van Greenco rimpeltjes krijgen. Tommies verkoopt doorgaans perfecte gladde snacktomaatjes, maar tegen het zongeweld van de huidige zomer kunnen een aantal tomaatjes niet op.

Op Marktplaats staat een advertentie dat er zes miljoen gratis snacktomaatjes af te halen zijn. Smaak is top, ze vallen alleen net niet onder de Tommies-kwaliteit. "Je hoeft je bij kleine hoeveelheden (tot 100 kilo) niet aan te melden of een aantal kilos te reserveren", staat er in de advertentie. "Wil je meer dan 100 kilo snacktomaatjes? Stuur dan een bericht."

Met deze sympathieke actie wil Greenco de voedselverspilling tegengaan. Dus iedereen die dit weekend wil snoepen van gezonde en enorm lekkere snacktomaatjes, kan zich melden bij Greenco in Middenmeer en Honselersdijk op vrijdag en zaterdag en in Someren op zaterdag. Op = op!

Update: Greenco was in twee uur door alle tomaatjes heen...


Reacties (1)

Annemiek at 07.08.2018

Een heel sympathieke actie. Maar eigenlijk moeten jullie afnemers zich schamen. Die supermarkten die jullie topkwaliteit altijd in grote hoeveelheden afnemen. Nu zich een keer een extreme situatie voordoet laten ze jullie gewoon in de kou staan. Waarom doen deze bedrijven geen leuke actie voor consumenten? Bij handel is het geven en nemen, in beider belang.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Biobest Group en DCM over PMV®-01

In heel wat tomaten producerende landen in Europa arriveren nu de eerste planten voor het nieuwe seizoen in de serres. Een ideaal moment...

Cannabis nu legaal in Canada

Het is zover. Canada is het tweede land ter wereld waar cannabis legaal te koop is. Deze voorheen 'verboden' teelt is bezig met een opmars,...