Rijk Zwaan wint Innovation Award

10-10-2018    15:39   |    Goedemorgen

Rijk Zwaan wordt gezien in de IT-wereld als een professionele partner in applicatie-ontwikkeling. Dit blijkt uit de Outsystems 'Innovation Award for Operational Excellence, die op 9 oktober werd uitgereikt tijdens het NextStep-evenement in Amsterdam.

De IMS-afdeling ontwikkelt vele toepassingen om digitale diensten aan te bieden. Zij maken ook software om de interne processen eenvoudiger en toegankelijker te maken voor collega's. Veel van deze applicaties ontwikkelen zij samen met softwareontwikkelaar CoolProfs.

Outsystems biedt de omgeving om deze applicaties veel sneller dan normaal te ontwikkelen. OutSystems is wereldwijd actief. "De Innovation Award is een erkenning dat we resultaten boeken met de kwaliteit van onze applicaties en de snelheid waarmee we ze ontwikkelen. Het is goed om te zien dat we als een niet-IT-bedrijf nog steeds worden gezien als een serieuze gebruiker", zegt Jeroen Snijders van IMS.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Biobest Group en DCM over PMV®-01

In heel wat tomaten producerende landen in Europa arriveren nu de eerste planten voor het nieuwe seizoen in de serres. Een ideaal moment...

Cannabis nu legaal in Canada

Het is zover. Canada is het tweede land ter wereld waar cannabis legaal te koop is. Deze voorheen 'verboden' teelt is bezig met een opmars,...