Mooiste stand Flower Expo Poland voor Air So Pure

20-09-2018    10:12   |    Goedemorgen

Air So Pure heeft Polen veroverd. Niet alleen met hippe planten, maar ook met de mooiste beursstand van de Flower Expo Poland.

Tijdens de Flower Expo Poland heeft Air So Pure een prijs in de wacht gesleept voor de mooiste stand. Deze beurs, welke plaatsvond in Warschau, was voor Air So Pure een zeer succesvolle.

Men is in Polen volop bezig met luchtzuivering en wat planten kunnen doen voor je leefomgeving. Er is veel belangstelling voor de planten van Air So Pure. Polen is op dit moment één van de sterkste groeimarkten.

De grote steden hebben enorme aantrekkingskracht en dit betekent ook een grote ontwikkeling op het gebied van shopping malls, imposante gebouwen en economie. Deze veranderingen bieden een grote kans voor de internationale handel in planten en bloemen. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Biobest Group en DCM over PMV®-01

In heel wat tomaten producerende landen in Europa arriveren nu de eerste planten voor het nieuwe seizoen in de serres. Een ideaal moment...

Cannabis nu legaal in Canada

Het is zover. Canada is het tweede land ter wereld waar cannabis legaal te koop is. Deze voorheen 'verboden' teelt is bezig met een opmars,...